Ben ik jouw nieuwe collega?

Roelof Jorritsma

  • Medewerker sales beveiliging

De oprichting van RSE Beveiliging, waar hij sinds oprichtingsdatum 1 januari 2019 in dienst is. “Bij de oprichting van dit bedrijf maakte RSE graag gebruik van mijn expertise en ervaring. “Vanaf het moment dat duidelijk was dat ik hier zou gaan werken, ben ik betrokken bij de voorbereidingen. Er werd goed naar me geluisterd, zodat er nu een organisatie staat met een werkwijze waarin ik mij heel goed kan vinden.”

Roelof Jorritsma

Wat is de charme van het werk in de beveiliging?

De beveiliging is als een virus waarmee je besmet raakt. Voor zover mij bekend, werken al mijn oud-collega’s bij voormalige werkgevers nog altijd in de beveiliging. Dat heeft ermee te maken dat het werk afwisselend is en de technieken bijzonder interessant zijn. Vooral de laatste tien jaar worden in de ontwikkeling van deze technieken reuzensprongen gemaakt, met onder meer cloud-oplossingen. Dat maakt het werk des te uitdagender

Hoe kwam je bij RSE terecht?

Ik begon in 1991 bij een zeer grote speler, een wereldwijd opererend bedrijf. Later werkte ik bij een kleinschaliger onderneming. Op een bepaald moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kende RSE van de telefonie en ICT en had een positief beeld van het bedrijf. Toen ik hoorde dat er binnen RSE werd gewerkt aan de oprichting van een beveiligingstak, heb ik van mij laten horen.

Wat houdt jouw werk in?

Vanuit een achtergrond als monteur doe ik de sales buitendienst. Dit begint standaard met een bezoek aan de klant om de situatie ter plaatse, de eisen en de wensen van de klant te inventariseren. Op basis daarvan schrijf ik een advies met bijbehorende offerte. De uitvoering ligt bij onze monteurs. Als het klaar is, kom ik weer in beeld. Dan onderhoud ik aftersales-contact, soms eenmalig en soms blijvend.

Waarom werk jij graag bij RSE?

RSE Beveiliging is een bedrijf waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop staat, zowel bij klanten als bij elkaar binnen het team. De sfeer is heel goed, collega’s hebben iets voor elkaar over. Heb je bijvoorbeeld storingsdienst, maar kun je een keer niet, dan is er altijd wel iemand die het even wil overnemen. We werken met kwalitatief hoogwaardige producten en materialen en rijden in nette, uitstekend uitgeruste servicewagens. Ook biedt RSE je mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel op het vlak van productkennis als persoonlijk.

IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!