Ben ik jouw nieuwe collega?

Mark Linstra

  • Systeembeheerder

“Ik ging een kop koffie drinken met RSE-directeur Joost en toen had ik een baan.” Systeembeheerder Mark Linstra van RSE kan nog lachen om zijn wel zeer informele sollicitatieprocedure. De gemoedelijkheid, de fijne omgang met collega’s en klanten, de open en eerlijke cultuur en het nuchtere credo ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Hij voelt zich er goed bij.

Hoe kwam jij bij RSE terecht?

Voordat ik bij RSE aan de slag ging, werkte ik bij een zorginstelling op de IT-afdeling. Mijn werkgever ging deze tak outsourcen, maar daarin wilde ik niet mee. We waren klant bij RSE en op basis van verhalen van RSE-medewerkers kreeg ik het gevoel dat ik hier wel zou passen. Ik klopte er aan om eens te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Eén gesprek was genoeg voor een nieuwe baan.

Waaruit bestaat jouw dagelijks werk?

Voor klanten die gebruik gaan maken van de RSE Moderne Werkplek richten wij de hele online werkomgeving opnieuw in. We komen bij klanten over de vloer en installeren daar nieuwe software en zo nodig ook hardware zoals computers voor een totaal communicatiepakket dat bestaat uit RSE online werkplek, verbindingen, mobiele telefonie, calling in office en hosted telefonie.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Die begint op kantoor met een kop koffie en informeel overleg met het team. Dan bespreken we ook de lopende projecten. De ene dag ga ik vervolgens op pad naar klanten om inrichting op locatie uit te voeren, de andere dag werk ik vanaf kantoor aan bijvoorbeeld migraties. Ook onderhoud ik contacten met klanten over de voortgang.

Waarom werk jij graag bij RSE?

Ik houd van jongs af van computers, heb dus van mijn hobby mijn werk gemaakt. De cultuur binnen ons bedrijf is heel open en eerlijk. De sfeer is aangenaam en gemoedelijk. Je kunt hier bij iedereen terecht met je verhaal, zowel bij collega’s als bij de directie, Joost en Gert. Zij zijn heel benaderbaar. Ben je het ergens niet mee eens, dan is dat bespreekbaar. Het werk is goed georganiseerd, ik heb de beschikking over alles wat ik nodig heb om mijn werk te kunnen doen. En heb ik dat niet, dan wordt dat geregeld. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.

IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!