Ben ik jouw nieuwe collega?

Kevin Bos

  • Verkoopadviseur ICT buitendienst

Kevin Bos kwam in mei 2018 binnen bij RSE als salesmedewerker binnendienst. Zijn ambities lagen echter in het commercieel werk in de buitendienst: “Het persoonlijke, face-to-face contact met de klant past beter bij mij.” Dit maakte hij kenbaar en naar zijn wens werd geluisterd. Kevin werkt nu al geruime tijd als verkoopadviseur ICT in de buitendienst.

Hoe kwam jij bij RSE terecht?

Ik werkte bij een bedrijf in printers op bedrijventerrein in Groningen. Toen RSE hier een nieuwe vestiging opende, fietste ik hier elke dag langs van en naar mijn werk. Ik hoorde goede verhalen over RSE en besloot de gok te wagen. Ik belde directeur Joost, we maakten een praatje onder het genot van een kop koffie. Het was heel informeel, we waren er snel uit.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dat is moeilijk te zeggen. Want geen dag is hetzelfde. De dag begint normaal gesproken om een uur of acht. Mijn agenda bepaalt mijn dag. Soms werk ik op kantoor, soms thuis. Want het is erg gezellig op kantoor, maar als ik even echt gefocust wil werken, doe ik dat graag thuis. Er zijn ook dagen dat ik bij klanten over de vloer ben. Ik hou van het contact met mensen, ontzorgen, goede adviezen geven maar ook zo even een praatje maken. Op die manier zet ik altijd in op een relatie voor de lange termijn

Hoe zou jij RSE als werkgever willen omschrijven?

RSE is een bijzonder sociaal bedrijf. Iedereen is gelijk en staat dichtbij elkaar. De lijnen zijn kort, er is nauwelijks hiërarchie. Joost en Gert zijn dan misschien wel de directie, zo voelt dat totaal niet. In overleg is heel veel mogelijk, alles met als focus om de gestelde doelstellingen te halen. Er is veel mogelijk als jij je wilt blijven ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, zo rij ik in een auto van de zaak. ook is er oog voor de verhouding werk-privé, er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden. Dat stel ik zeer op prijs.

Waarom werk jij graag bij RSE?

Mijn vorige werkgever was een ontzettend groot bedrijf, daar ben je een nummer. Hoe anders is het hier, dat vind ik een verademing. Je krijgt hier veel vrijheid en kansen, ik kan hier mijn ding doen zoals ik dat graag doe. Hoe je klantrelaties onderhoudt, verschilt van klant tot klant. Daarin ben ik heel flexibel en daarin beweegt het bedrijf mee. Ik heb het gevoel dat er goed naar me wordt geluisterd.

IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!