Ben ik jouw nieuwe collega?

Erika Joldersma

  • Medewerker binnendienst

“Als ik het hier niet leuk zou vinden, had ik het echt niet zo lang volgehouden”, zegt Erika, die al sinds 2002 bij RSE werkt. Ze zag de organisatie groeien van twee naar drie vestigingen en 17 naar ruim 50 medewerkers. “Ondanks de behoorlijke groei, bleef de gemoedelijkheid van het familiebedrijf. Soms is het hard werken, maar er is ook tijd en ruimte voor een kopje koffie of thee samen, een praatje en een geintje. We hebben een fijn team.”

Hoe ben ik bij RSE terechtgekomen?

Vroeger wilde ik kapster worden, maar ben uiteindelijk op de middelbare detailhandelsschool beland. Daarna ging ik aan het werk. Ik werkte tien jaar in een supermarkt, ben daarna weer gaan leren en werken bij een assurantiekantoor. Eigenlijk was dat toch niet helemaal mijn ding, ben om mij heen gaan kijken en zag RSE voorbij komen, toen nog in het centrum van Emmen. Daar stapte ik binnen, raakte in gesprek en voelde mij gelijk thuis. En werk hier nu al jaren met veel plezier.

Hoe ziet mijn dag eruit bij RSE?

Altijd weer anders, geen dag is hetzelfde. Ik ondersteun collega’s bij alles wat geregeld moet worden. Sluit een collega van sales een overeenkomst met een nieuwe klant, dan zorg ik samen met mijn binnendienstcollega’s dat alles goed wordt geregeld. Is er een wisseling van provider? De binnendienst zorgt ervoor dat de overgang zo vlekkeloos mogelijk verloopt. De binnendienst is de spin in het web achter de schermen.

Wat heb jij nodig om je werk goed te kunnen doen?

Goede communicatiemogelijkheden. Sinds vorig jaar werken we met een nieuw systeem waarbij klanten hun vragen en wensen rechtstreeks naar de backoffice kunnen mailen. Dat is een fantastisch systeem, het maakt niet meer uit wie een vraag beantwoordt of een uitdaging oplost. Komt er via dit systeem een bericht binnen, dan zorgen wij ervoor dat we er snel mee aan de slag gaan.

Waarom ga jij elke dag fluitend naar je werk?

Andere mensen helpen geeft mij veel voldoening. Of het nou gaat om een collega of een klant, ik vind het mooi om hen te helpen zodat zij hun werk goed kunnen doen. Daarbij hebben wij veel directe klantcontacten. Op den duur vragen klanten zelfs direct persoonlijk naar je, omdat zij weten dat je het voor hen oplost.

IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!