Ben ik jouw nieuwe collega?

Jimmy Boorsma

  • Projectleider beveiliging

Jimmy kwam in 2016 binnen bij RSE telecom & ICT als magazijnbeheerder. Nadat hij nog een tijdje als inkoper werkte, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Het was in de tijd dat RSE Beveiliging werd opgericht en Jimmy wilde hier wel aan het werk als monteur. Hij liet zich omscholen en werd één van de eerste twee beveiligingsmonteurs. Sinds 2021 is hij projectleider.

Jimmy Boorsma

Je hebt een mooie ontwikkeling doorgemaakt…

Inderdaad. Bij RSE kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen. Zo volgde ik eerst de beroepsopleiding monteur beveiliging. Momenteel doe ik de opleiding technicus beveiligingssystemen. Met dat diploma mag ik beveiligingsplannen maken en opleveren met erkend opleveringsbewijs. Als ik dat heb afgerond, ga ik verder met de opleiding projectdeskundige brand. Hier doe je kennis op van wet- en regelgeving rond brandbeveiliging. Daarmee mag ik brandbeveiligingsplannen maken.

Hoe kwam je bij RSE terecht?

Na tien jaar bij een elektronicagigant, onder meer in de logistiek en als lid van het management, moest ik eruit bij een reorganisatie. Ik was nog nooit werkloos geweest, had niet eens een CV. Die heb ik toen gemaakt en één keer gebruikt. Ik zag een vacature bij RSE, stuurde mijn CV, mocht op gesprek komen bij de directie en vond het gelijk erg gezellig met Joost en Gert. Exact vier dagen zat ik thuis.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als projectleider ben je een soort spin in het web tussen monteurs, engineers en verkoop. Ik maak de planning van de engineers, ondersteun de accountmanagers en heb ook een eigen klantenportefeuille waarin met name wat grotere, nieuwe klanten zitten. Verder houd ik me bezig met inkoop en klanttevredenheid na oplevering. Het is belangrijk om te weten of alles aan de verwachtingen voldoet.

Waarom werk jij graag bij RSE?

Zoals gezegd omdat ik de kans krijg om mij te ontwikkelen. Verder wordt hier gestimuleerd en gewaardeerd dat je ondernemend bent. Zo kreeg ik de vrijheid en het vertrouwen om de digitale werkbon te ontwikkelen. Je krijgt hier alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, bijvoorbeeld een prima thuiswerkplek waarvan ik twee dagen per week gebruik maak. Ik voel me helemaal thuis in de gemoedelijke sfeer van dit familiebedrijf.

IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!