Ben ik jouw nieuwe collega?

Bert Hut

  • Medewerker sales telecom

De gesprekken die ik met klanten voer, zijn vaak ook heel persoonlijk. Ik ben oprecht geïnteresseerd in degene met wie ik spreek, ga daarbij graag meer de diepte in dan alleen de zakelijke verkoopkant. Dat is mijn manier van werken, daar voel ik me goed bij en ik merk dat veel klanten dit ook aangenaam vinden. Bij RSE krijg ik de ruimte om mijn werk op mijn manier te doen.

Is sales voor jou koude acquisitie of relatiebeheer?

Mijn focus ligt met name op nieuwe klanten. Op basis van zowel warme leads als koude acquisitie. Gewoon binnenlopen bij een bedrijf en met oprechte interesse vragen hoe zij de boel geregeld hebben. Je staat versteld wat dat soms oplevert, zeker als je niet direct een verkooppraatje houdt maar op een eerlijke manier mensen wilt helpen. Verder verkoop ik ook op basis van warme leads, die wij vooral via onze online omgeving vergaren. Ik ben er voor honderd procent van overtuigd dat online bij verkoop steeds dominanter wordt.

Hoe kwam je bij RSE terecht?

Ik werkte in de direct sales bij Vodafone. Daar was mijn toekomst ongewis vanwege een reorganisatie. Ik keek om mij heen en wilde wel naar een kleinere, wat persoonlijker organisatie. RSE was onze directe concurrent, maar ik kende directeur-eigenaren Joost en Gert privé goed. We passen wel bij elkaar en de kennis die ik meenam van Vodafone was bij RSE heel welkom.

Waarom koos jij voor RSE?

“Voordat ik in 2010 bij RSE kwam, werkte ik voor enkele zeer grote organisaties. Toen ik om mij heen keek, zocht ik uitdrukkelijk naar een werkgever in het mkb. Wat mij hier aanspreekt is de persoonlijke betrokkenheid. Alle collega’s kennen elkaar. De bereidheid om elkaar te helpen zit in de cultuur. Geen eilandjes of ieder voor zich, maar juist mét elkaar hard werken om progressie te boeken.”

Waarom werk jij graag bij RSE?

In de eerste plaats vanwege de familiaire sfeer. Het team bestaat uit allemaal mensen die qua persoonlijkheid goed bij elkaar passen en die een mentaliteit hebben die past bij RSE. Daar wordt goed op gelet. Verder is alles hier prima geregeld. Als je goed bent voor het bedrijf, is het bedrijf goed voor jou. Speelt er in je privéleven iets ingrijpends, dan wordt daar rekening mee gehouden. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk.

IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!
IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!IT's a party!